iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Mark F. Angelo & Shaya οι μεγάλοι νικητές της κατηγορίας Best Greek Act για τα 2011 MTV EMA!

Το MTV ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Mark F. Angelo και Shaya συγκέντρωσαν  τις περισσότερες ψήφους στην Ελλάδα και κέρδισαν τον τίτλο BEST GREEK ACT για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS. Στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής, τερμάτισαν τα Κόκκινα Χαλιά.

Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, η 18η ετήσια απονομή των MTV EMA θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Odyssey Arena του Belfast, μόνο στο MTV.
Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

Από σήμερα, οι Mark F. Angelo και Shaya θα διαγωνιστούν με τους άλλους local νικητές των ευρωπαϊκών χωρών για τη μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην κατηγορία Best Worldwide Act, διάκριση που γιορτάζει την διαφορετικότητα αλλά και το εύρος της μουσικής παγκοσμίως. Το MTV παρουσιάζει και προτείνει ως υποψήφιους σε αυτή την κατηγορία τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες από όλες τις γωνιές του κόσμου. Κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι fans θα μπορέσουν να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους European Act στο www.mtvema.com.

Ο νικητής του ευρωπαϊκού τίτλου θα ανακοινωθεί την εβδομάδα 24 Οκτωβρίου και θα διαγωνιστεί με τους υποψηφίους από τη Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ασία και την Αφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή. Οι πέντε αυτές regional υποψηφιότητες στη συνέχεια θα δώσουν μάχη για το βραβείο Best Worldwide Actκαι ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του show στο Belfast.

Ψηφίστε στο  www.mtvema.com και συντονιστείτε live την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 22.00, για να παρακολουθήσετε το πιο φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα 2011 MTV Europe Music Awards από το Belfast!

Δεν υπάρχουν σχόλια: