iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οικογενεια και φιλοι συνοδευσαν στην τελευταια του κατοικια τον Νικολαο Γιγουρτακη

Το απόγευμα της Παρασκευής κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου ο 30 χρονος επιχειρηματιας Νικολαος Γιγουρτακης. Πλήθος φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Νικόλα έσπευσαν στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο παιδί της ''νύχτας''. 
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του 30χρονου. Ο ιατροδικαστης ειπε ''Αυτά θα τα δείξει το εργαστηριακό μηχάνημα. Εγώ είδα έναν άνθρωπο περιποιημένο, καθαρό κλπ. Δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό. Ό,τι βγάλει το μηχάνημα. Θέλω να 'μαι ξεκάθαρος σε αυτό. Εγώ είδα ένα γυμνασμένο παλικάρι που αρχικά δεν δείχνει να 'χει κάνει καταχρήσεις".

Η οικογένεια του Νικόλα είχε κάνει έκκληση σε όσους παρευρεθούν να μην φοράνε μαύρα ρούχα στην κηδεία του 30χρονου, γι αυτό και οι παρευρισκομένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο θρηνος για τον χαμο του σπαράζει την καρδιά της μητέρας του, που έχει συνεχώς στο πλευρό της τον άλλο της γιο, Γιώργο, ενώ ο πατερας του ειναι συντετριμμενος   αλλά και ενοχλημένος με όσα ακούγονται για τον γιο του τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: