iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Υπερβολικη δοση αλκοολ,ηταν η αιτια θανατου της Amy Winehouse.


Σύμφωνα με επίσημη ιατροδικαστική γνωμάτευση που ανακοινώθηκε χθες, η Amy Winehouse έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουλίου 2011 από δηλητηρίαση που συνέβη ύστερα από κατανάλωση μιαςτεράστιας ποσότητας αλκοόλ.
 Η ιατροδικαστής Suzanne Greenway ανακοίνωσε την ετυμηγορία της ως εξής: «Μια αναπάντεχη περιπέτεια στέρησε την ζωή στην Amy Winehouse. Η μη υπολογισμένη συνέπεια μιας τόσο μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ ήταν ένας ξαφνικός θάνατος
Η τοξικολογική εξέταση που είχε γίνει στο σώμα της Amy Winehouse είχε εντοπίσει μηδενικά δείγματα ναρκωτικών στο αίμα της, αλλά και μια ποσότητα αλκοόλ τουλάχιστον πενταπλάσια από το επιτρεπτό όριο.
 Η γιατρός της Amy Winehouse επιβεβαίωσε το ξαφνικό του θανάτου της, καθώς είχε εξετάσει την νεαρή τραγουδίστρια το βράδυ πριν από τον θάνατο της και της είχε φανεί «υπερβολικά κεφάτη, αλλά ήρεμη» καθώς σχεδιάζει τι θα κάνει την ημέρα των γενεθλίων της. Εκπρόσωπος της οικογένειας Winehouse δήλωσε ότι ήταν μια «ανακούφιση» για εκείνους το γεγονός ότι έμαθαν τι συνέβη στην αδικοχαμένη τους κόρη, αν και τους προκαλεί τεράστια οδύνη το ότι γνώριζαν για το πρόβλημα της και δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν να το ξεπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: