iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Απεγκλωβισαν κοριτσακι 14 μηνων και μια εγκυο γυναικα στο Ερτζις της Τουρκιας.

366 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα 7,2 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των τουρκικών αρχών, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.300 και τα κτίρια που έχουν καταρρεύσει φτάνουν τα 2.262. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (FICR) ανακοίνωσε ότι εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τους σωρούς μπετόν.
    Με τη θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και το χιονόνερο να πέφτει, οι επιζώντες περνούν δύσκολες στιγμές και οι διασώστες δίνουν μάχη με τις... δυνάμεις τους και το χρόνο. Χαμόγελα ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα ερείπια ένα μωρό, μόλις δυο εβδομάδων που μάλιστα φέρεται να είχε γεννηθεί και πρόωρα αλλά και μια έγκυο, μητέρα ήδη δυο παιδιών. 
    Η 14 ημερών Αζρά ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια 46 ώρες μετά το σεισμό. Η μητέρα του μωρού φέρεται ότι είναι επίσης ζωντανή κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στο Έρτζις, την πόλη που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό και οι διασώστες προσπαθούν να την ανασύρουν δουλεύοντας κάτω από χιονόνερο, μετέδωσαν τα δίκτυα NTV και CNN-Turk.

Δεν υπάρχουν σχόλια: