iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Lady Gaga:Τραγουδα για τα 10 χρονια λειτουργιας του φιλανθρωπικου ιδρυματος Bill Clinton, αλλα και για τα 65α γενεθλια του πρωην προεδρου.


Όπως και η Marilyn Monroe πριν από 49 χρόνια είχε τραγουδήσει για τα γενέθλια του τότε πρόεδρου της Αμερικής, John F. Kennedy έτσι και η Lady Gaga αποφάσισε να κάνει μια παρόμοια εμφάνιση για την επέτειο συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Bill Clinton.
 Βέβαια η συγκεκριμένη επέτειος συνέπιπτε με τα 65α γενέθλια του ίδιου του Bill Clinton όποτε η διπλή αυτή γιορτή συνοδεύτηκε από μια ultra glamorous εκδήλωση στο Hollywood Bowl του Los Angeles!
 Όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Lady Gaga (όπου άλλαξε τους στίχους του “Bad Romance” σε “Bill Romance”!) ο Bill Clinton μίλησε στους καλεσμένους αστειευόμενος πως : «Είμαι ο μόνος πρώην πρόεδρος Αμερικής που στα γενέθλια του κατάφερε να καλέσει την υπουργό εξωτερικών και την Lady Gaga. Τώρα μπορώ να πάθω καρδιακή ανακοπή ήσυχος!»
Το William J. Clinton Foundation έχει ως στόχο την βελτίωση της παγκόσμιας υγείας, την ενδυνάμωση της παγκόσμιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης κόστιζαν από 50 εως 550 δολάρια, ενώ εμφανίστηκαν live και ο Bono μαζί με τον The Edge!

Δεν υπάρχουν σχόλια: