iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ενοχος ο γιατρος του Michael Jackson ! Η αποφαση του δικαστηριου του Λος Αντζελες.

Ένοχος κρίθηκε τελικά ο γιατρός του Μαικλ Τζακσον ,Κονραντ Μαρει . Το Ανώντατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες έκανε λόγο για έγκλημα, το οποίο οδήγησε στο θάνατο τον βασιλιά της ποπ, ενώ η πλευρά του 58χρονου αναισθησιολόγου υποστήριξε ότι έπρεπε να αθωωθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Επιφωνήματα χαράς ακούστηκαν στο Ανώτατο Διακαστήριο του Λος Άντζελες από τους συγγενείς του Μάικλ Τζάκσον στο ακροατήριο. Η αδελφή του αείμνηστου σταρ Λατόγια ήταν η πρώτη που φώναξε «Ναι!» με μεγάλη ικανοποίηση όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κόνραντ ΜάρεΪ κρίνεται ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ.

«Αυτό είναι ένα έγκλημα όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος ενός ανθρώπου. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι ο κόσμος θα πρέπει να προστατεύεται» δήλωσε ο δικαστής Μάικλ Πάστορ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα ανακοινώσει στις 29 Νοεμβρίου την ποινή του Μάρεϊ, η οποία θα κυμαίνεται από τέσσερα χρόνια φυλάκιση μέχρι απλή αναστολή . Στην ανακοίνωση της απόφασης αναφέρεται ότι ο γιατρός καταπάτησε τον όρκο του Ιπποκράτη εκμεταλλευόμενος τον εθισμό του Μάικλ Τζάκσον στα φάρμακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος αναισθησιολόγος, ο οποίος θα συνόδευε τον βασιλιά της ποπ στην περιοδεία του «This is it» έπαιρνε το υπέρογκο ποσό των 150000 δολαρίων το μήνα για να χορηγεί κάθε βράδυ στον τραγουδιστή αναισθητικό με ορό που , εν τέλει, τον οδήγησε στο θάνατο.
Άλλο ένα στοιχείο που λειτούργησε εις βάρος του Κόνραντ Μάρεϊ ήταν το γεγονός ότι βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον και θα μπορούσε μετά την μοιραία ένεση  να καλέσει σε βοήθεια. Αυτί ήταν όμως κάτι που δεν έπραξε, γεγονός το οποίο χαραρακτηρίστηκε «εγκατάλειψη».

Η πλευρά του αναισθησιολόγου, υποστήριξε ότι ο Μάρεϊ θα έπρεπε να αθωωθεί καθώς δεν υπάρχουν πλήρη αποδεικτικά στοιχεία που τον κρίνουν ένοχο για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ- ο ίδιος ο Κόνραντ Μάρεϊ είχε δηλώσει ότι ο Μάικλ Τζάκσον πήρε επιπλέον δόση φαρμάκων χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: