iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Βιασμος παικτριας στο Big Brother Βραζιλιας!


Η υπόθεση έχει αφήσει άφωνη μια ολόκληρη χώρα. Παίκτης του Big Brother στη Βραζιλία κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του, ενώ ήταν μεθυσμένη!

Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι όπου συμβιώνουν οι παίκτες του παιχνιδιού. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρρεε... άφθονο!
   Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τηλεθεατές είδαν σοκαρισμένοι τον 31 ετών Daniel Echaniz να ρίχνεται στην 23χρονη φοιτήτρια Monique Amin, ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη από το ποτό. 

Οι κάμερες του παιχνιδιού «έπιασαν» τον Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της συμπαίκτριάς του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και λίγο μετά φαίνεται να κάνει σεξ μαζί της. Στο βίντεο, καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, η κοπέλα φαίνεται αναίσθητη και δεν κινείται. Το επόμενο πρωί, όταν η Amin ρωτήθηκε για το συμβάν, φάνηκε να γνωρίζει πολύ λίγα, γράφει η Daily Mail. 

Η παραγωγή κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, πριν οι την πάρουν για να της γίνουν εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι. Επίσης, πήραν τα εσώρουχα και των δυο παικτών, καθώς και τα σεντόνια.

Η αστυνομία ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού είτε να διώξει τον Echaniz από το παιχνίδι είτε να Σταματήσει την προβολή του. Φυσικά, επέλεξαν το πρώτο...    

Δεν υπάρχουν σχόλια: