iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συνεληφθη ο Λακης Γαβαλας για χρεη ανω του 1.480.000 ευρω.


Ακόμα ένα τρανταχτό όνομα φόρεσε χθες χειροπέδες για χρέη προς το Δημόσιο. Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων Λάκης Γαβαλάς, συνελήφθη στις 5 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στο Κολωνάκι, για χρέη που ξεπερνούν το 1.480.000 ευρώ.

Την εντολή έδωσαν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης και ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Αυτή την ώρα ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων και θα οδηγηθεί στον 10ο τακτικό ανακριτή. Επίσης έχουν εκδοθεί άλλα 2 ενταλματα σύλληψης εναντίον του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και συνδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αλλά και της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτας.
    Την σύλληψη του κ. Γαβαλά δεν έκανε η οικονομική αστυνομία, όπως συνηθίζεται αλλά την έκανε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

Ο γνωστός εισαγωγέας και προσφάτως πρωταγωνιστής reality (Fab5) συνελήφθη αφού διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο κα ενώ τον παρακολουθούσαν όλη τη νύχτα οι άνδρες του ΣΔΟΕ.
   Οι ίδιες υπηρεσίες είχαν συλλάβει πριν από περίπου μια εβδομάδα τον μεγαλομέτοχο του Alter Κώστα Γιαννίκο. 

Οι συλλήψεις τόσο τρανταχτών ονομάτων δεν θα είναι οι μοναδικες. Όπως λένε πηγές από την αστυνομία θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: