iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

To καινουριο χριστουγεννιατικο single του Stan "Φετος τα Χριστουγεννα" ειναι εδω.


Η γυμνη φωτογραφηση της Lady Gaga στο Vanity Fair.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μία ακόμη πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της Lady Gaga φιλοξενεί στις σελίδες του το τεύχος Ιανουαρίου του Vanity Fair.
Η διάσημη superstar δηλώνει πως δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ευτυχία δίπλα σε έναν άνδρα και αποκαλύπτει ότι της έχει συμβεί να περάσει έναν πολύ άσχημο χωρισμό και μετά αυτός που την πλήγωσε να επιστρέφει με... δαχτυλίδικαι πρόταση γάμου! "Αχ πόσο ρομαντικό! Ναι δώσε μου ένα δαχτυλίδι και όλα θα φτιάξουν! Μπορώ και μόνη μου να αγοράσω ένα @#$%* δαχτυλίδι!"
Η Gaga συνεχίζει: "Μπορεί να με βλέπουν ανταγωνιστικά. Μπορεί να κάτσω στο πιάνο και να γράψω στα γρήγορα ένα τραγούδι και να τους εκνευρίσει το πόσο εύκολο μου είναι και πόσο αβίαστα μου βγαίνει. Αλλά αυτό είμαι - δεν θα απολογηθώ! Απλά είναι απαίσιο κάποιος που αγαπάς να σε πείθει ότι ποτέ δεν θα είσαι αρκετή για κανέναν. Κάποτε ένας άνδρας μου είπε: Θα πεθάνεις μόνη. Μέσα σε ένα τεράστιο σπίτι, παρέα με τα λεφτά σου και τα Νο1 albums σου - μόνη."

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινα η δικη του Γερμανικου περιοδικου Focus για το απρεπες εξωφυλλο με την Αφροδιτη της Μηλου.

Στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει επί της ουσίας η δίκη για τους επτά από τους δεκατρείς Γερμανούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους του περιοδικού Focus οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα με ενστάσεις και δικονομικά αιτήματα εκ μέρους της υπεράσπισης των κατηγορουμένων που σχεδόν στο σύνολό τους απορρίφθηκαν από το δικαστήριο ενώ η δίκη για έξι κατηγορούμενους διαχωρίστηκε  καθώς, όπως προέκυψε, δεν είχαν κλητευθεί νόμιμα. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι αφορούν πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού στις 22 Φεβρουαρίου του 2010 στο οποίο απεικονιζόταν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου σε απρεπή χειρονομία και το σχετικό διαδικτυακό δημοσίευμα του περιοδικού που χαρακτήριζε τους Έλληνες ως απατεώνες.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε ύστερα από μήνυση έξι δικηγόρων οι οποίοι θα παρασταθούν και ως πολιτική αγωγή στη δίκη που θα ξεκινήσει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να γίνει δεκτή η ένσταση περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης λέγοντας χαρακτηριστικά «κι εγώ είμαι Ελληνίδα και με πείραξε το δημοσίευμα αλλά πρέπει να δούμε το θέμα νομικά και ψυχρά». 

Τέλος από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι τα γεγονότα παρερμηνεύτηκαν, ότι δεν είχαν στόχο να δημιουργήσουν θόρυβο και να συκοφαντήσουν και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να ζητήσουν συγγνώμη. 

Ακυκλοφορητο τραγουδι της Amy Winehouse- Halftime . Ακουστε το εδω.


Το “Halftime” είναι ένα από τα τραγούδια που ηχογράφησε η Amy Winehouse μαζί με τον παραγωγόSalaam Remi και δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε album.
Πρόκειται για ένα jazzy-soul  track με έντονες chill-out διαθέσεις παραγωγής 2002, που θα ενσωματωθεί στο album “Hidden Treasures” με ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Ξεκινα αυριο το Junior Masterchef . Δειτε φωτογραφιες απο τα γυρισματα!






Δε θα δικαστει για τη σφαγη στη Νορβηγια ο Αντερς Μπρειβικ !

Η πολυαναμενόμενη έκθεση δυο εμπειρογνωμόνων «έβγαλε τρελό» τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ για την έκρηξη στο κυβερνητικό κτίριο στο Όσλο με τους 8 νεκρούς και για το μακελειό στο νησί Ουτόγια, όπου ο 32χρονος μακελάρης εκτέλεσε εν ψυχρώ 69 αθώους ανθρώπους. 

Ο Μπρέιβικ δε μπορεί να θεωρηθεί ποινικά υπεύθυνος και δε θα περάσει από δίκη. Αντίθετα, θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. 
     Οι ψυχίατροι δε θεωρούν πως ο Μπρέιβικ είχε «σώας τας φρένας» την ώρα που σκότωσε αδιακρίτως αθώους νεαρούς στην Ουτόγια ή όταν έβαζε τη βόμβα στο κτίριο του Όσλο. Και μοιραία δε μπορεί να δικαστεί ούτε και να καταδικαστεί. 

Αυτό αναφέρουν νορβηγικά και μη μέσα ενημέρωσης, καθώς η υπόθεση συγκεντρώνει ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, «ξυπνώντας» φρικιαστικές μνήμες από εκείνο το απόγευμα Παρασκευής στις 22 του περασμένου Ιουλίου. 
     «Οι ψυχίατροι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ ήταν άρρωστος όταν σκότωσε 77 ανθρώπους», γράφει η εφημερίδα VG χωρίς να αποκαλύψει τις πηγές της. Και όπως γράφεται, το συμπέρασμα για την πνευματική κατάσταση του μακελάρη είναι αποτέλεσμα 13 συναντήσεών του με ομάδα ειδικών, στους οποίους έλεγε πως είναι λογικός. 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πατερας σκοτωσε το 3χρονο γιο του βαζοντας τον στο πλυντηριο.


Ένα απάνθρωπο έγκλημα σοκάρει την Γαλλία και όλο τον κόσμο. Πατέρας σκότωσε τον 3χρονο γιο του, βάζοντάς τον στο πλυντήριο

Για το συγκλονιστικό τέλος του 3χρονου Μπαστιέν ευθύνεται ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος διέπραξε το αδιανόητο: έβαλε τον μικρό στο πλυντήριο με την δικαιολογία ότι ήθελε να τον τιμωρήσει για μια παιδική ανοησία που έκανε στο σχολείο!
 
Ρίγη ανατριχίλας έχει σκορπίσει στην Γαλλία, το συγκλονιστικό τέλος του μικρού Μπαστιέν από περιοχή στα βόρεια της χώρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μακάβρια "έμπνευση" που είχε ο ίδιος ο πατέρας του.
 
Ο τελευταίος τον μεταχειρίστηκε σαν…βρώμικο ρούχο και αφού τον έβαλε στο πλυντήριο, πάτησε κανονικά το κουμπί για να ξεκινήσει η…πλύση. Υποτίθεται ότι τον τιμωρούσε για κάτι που έκανε στο σχολείο, πιθανώς επειδή πέταξε στην τουαλέτα την ζωγραφιά ενός συμμαθητή του!
     Όταν η μητέρα του, η Σαρλέν, τον πήρε στα χέρια της, ο μικρός ήταν ήδη παγωμένος. Τότε έτρεξε στην Αλίς, την γειτόνισσά της, λέγοντας ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα.
 
"Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Η μητέρα του δεν κουνιόταν…δεν καταλάβαινε ότι (ο μικρός) είχε πεθάνει" διηγείται συγκλονισμένη η γειτόνισσα.
 
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Le Parisien, η 5χρονη αδερφή του Μπαστιέν, ήταν εκείνη που είπε την αλήθεια στους γείτονες. Τους διηγήθηκε πως ο μικρός "δεν ξύπνησε" όταν βγήκε από το πλυντήριο και το πιο συγκλονιστικό: ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άσπλαχνος πατέρας έβαζε τον αδερφό της για...πλύση.
 
Οι γείτονες θυμούνται ότι ο 33χρονος άνδρας αντιμετώπιζε τον Μπαστιέν ως ανεπιθύμητο από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου.
 
Και οι δύο γονείς οδηγήθηκαν και κρατούνται από την εισαγγελία της περιοχής.

Προταση γαμου...On Ice !!!

H Μαριαννα Καλλεργη ,παικτρια του Dancing on Ice,δεχτηκε προταση γαμου απο τον αγαπημενο της Alexey ,παρτενερ της Πηνελοπης Αναστασοπουλου .
  Τα δυο νεαρα  παιδια γνωριστηκαν στις προπονησεις του σοου πριν δυο μηνες και εκτοτε ειναι μαζι.
Η προταση γαμου ξαφνιασε το κοινο, τους τρεις κριτες , τους συμμετεχοντες αλλα και τη Μαριαννα
η οποια εμεινε αναυδη με αυτη τη κινηση.
   Οταν ερωτηθει αν δεχεται τη προταση ειπε οτι δε μπορει να μιλησει .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Νεκρος ο Βαγγελης Λειβαδας απο πυρκαγια στο διαμερισμα του.

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την Αστυνομία ο νεκρός 90 χρονος από την φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Κολοκοτρώνη στη Γλυφάδα δεν είναι άλλος από τον Β.Λιβαδά ενώ η σύζυγος του Σμαρούλα Γιούλη εξαιτίας της φωτιάς έχει μεταφέρθηκε τραυματισμένη και με αναπνευστικά προβλήματα στο ''Σωτηρία''.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από αερόθερμο που ήταν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.
     Ο Βαγγέλης Λιβαδάς είχε πλούσια θεατρική δραστηριότητά του, πρωτοστατώντας στο ανέβασμα έργων από όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου, στα θέατρα ΑΜΙΡΑΛ - ΒΕΜΠΟ - ΠΑΡΚ - ΣΜΑΡΟΥΛΑ και παλαιότερα στα θέατρα ΚΑΛΟΥΤΑ – ΔΙΟΝΥΣΙΑ - ΑΚΑΔΗΜΟ.
    Είχε ανεβάσει διεθνώς γνωστά μιούζικαλ όπως: CHICAGO, WOMAN OF THE YEAR, ANIMA NERA, GUYS AND DOLLS, HELLO DOLLY, SWEET CHARITY, κ.λ.π πάντα με πρωταγωνίστρια την Σμαρούλα Γιούλη, τα μιούζικαλ ΑΝΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, GREASE, και κλασσικότερων επίσης έργων όπως: ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ κ.λ.π.

Αυτα ειναι τα πρωτοσελιδα των Κυριακατικων εφημεριδων.27/11/11








Νεα εμφανιση του χορευτη "Χελι" στην πρεμιερα της Ελλης Κοκκινου.

Μετα τις επιτυχημενες εμφανισεις του στον Πανο Κιαμο  και την Μαρινελλα με τη Νατασσα Θεοδωριδου,ο χορευτης "Χελι" εμφανιστηκε και στη πρεμιερα των Δεσποινα Βανδη,Ελλη Κοκκινου και Νικου Οικονομοπουλου στο Fever.
  O χορευτης εμφανιστηκε στο προγραμμα της Ελλης Κοκκινου και χορεψε ενα απο τα καλυτερα τσιφτετελια που εχει χορεψει ποτε,με το κοσμο να τον αποθεωνει.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σεξυ οσο ποτε η Ελενη Φουρειρα στα γυρισματα του νεου της Video clip.

REGGAETON: Το νέο single της Ελένης Φουρέιρα, σε στίχους και μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που έκανε αίσθηση από το πρώτο άκουσμα και έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.




Η Ελένη Φουρέιρα δίνει εικόνα στο νέο της single με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με την βοήθεια της ομάδας POST MODERN PROMETHEUS και των σκηνοθετών Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάτου, θα συνεπάρει όλους όσοι θα δουν το νέο της video clip σε μια ατμόσφαιρα άκρως χορευτική και sexy!

4ετης φυλακιση για τον γιατρο του Michael Jackson.


Σε τετραετή φυλάκιση ζητά η εισαγγελία να καταδικαστεί ο γιατρός του Michael Jackson Conrad Murray, που πρόσφατα κριθηκε ενοχος  για το φόνο εξ αμελείας του βασιλιάς της pop.

Πέρα από τη φυλάκιση, η εισαγγελία ζητά από τον Murray να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 100 εκ. δολαρίων, προκειμένου να αποζημιώσει τα παιδιά του Jackson. Ο γιατρός ενδέχεται, μετά από όλα αυτά, να χάσει και την άδειά του.
Κάτι που μπορεί να μειώσει την ποινή του Murray είναι ένας νέος νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Καλιφόρνια με σκοπό την αποφυγή υπερπληθυσμού στις φυλακές. Σύμφωνα με το νέο αυτό νόμο, εγκληματίες που θεωρούνται λιγότερο επικίνδυνοι για την πολιτεία θα μεταφέρονται σε επαρχιακές φυλακές, οι οποίες γενικά συνηθίζουν να δίνουν εξιτήριο νωρίτερα.

Η οριστική απόφαση σχετικά με την ποινή του Conrad Murray θα ανακοινωθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

Lady Gaga "Marry the Night" teaser! Ολοκληρο το video clip προσεχως.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τι ειναι το #ATH_sex που εμφανιστηκε στο Twitter απο ελληνες χρηστες? Δειτε εδω αναρτησεις.


 Panos Giannakopoulos 

θα σου αρέσει ειναι πολυ Μακρύ Γιαννη 
 Nick Glezakos 

Τρανσεξαμόρφωση 
 Προφέρομαι Φωφώκüα 

Δεν του κάνει Κουκουβάουνες 
 Kostas Kambouris 

everybody in this town Φιξ except to me 
 johnny_ergo 

Κυψώλη 
 ο Gi ο Pap είμαι 

Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σ'έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον Περισσός 

Νεο ελληνικο twitter trend εκανε την εμφανιση του και σε υψηλη θεση.#ATH_sex

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η κουκλα που βριζει εχει αναστατωσει τις ΗΠΑ.Δειτε τα video!


Έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους γονείς στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι έξαλλοι μαζί της γιατί βρίζει..


Μάλιστα, ζητούν να σταματήσουν οι πωλήσεις της. Ο λόγος φυσικά για την κούκλα της αλυσίδας Toys "R" Us. Ανάμεσα στις φράσεις που είναι προγραμματισμένη να λέει είναι και το "crazy bitch".

"Επιστρέψτε την κούκλα και μποϊκοτάρετε το Toys "R" Us", γράφει στην ιστοσελίδα των καταστημάτων η Σου, μια έξαλλη μητέρα από την Τούλσα της Οκλαχόμα.

"Μην την αγοράσετε", προτρέπει τους γονείς μια επίσης εξαγριωμένη γιαγιά από τη Νότια Καρολίνα.

Υπάρχουν βέβαια και οι αντίθετες απόψεις, όπως αυτή που εκφράζει η Ντανιέλ από το Λος Άντζελες που "λάτρεψε" την κούκλα, την οποία αγόρασε για την κόρη της, αλλά τελικά τη χάρισε σε μια φίλη της.

Η κούκλα εμφανίστηκε στο YouTube και όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών "δεν βρίζει, απλώς φλυαρεί".
 

Η Ελενη Μενεγακη στο Αλ τσαντιρι νιουζ. Δειτε το video.


Ποιο ειναι το Νο1 στο Hit List Hellas του Μtv ?


  • 1
    watch the videoclip
    Rihanna – Cheers -
  • 2
    Κατερίνα Στικούδη - Η Μουσική Μου
  • 3
    watch the videoclip
    30 Seconds To Mars – This Is War -
  • 4
    Sean Paul feat. Alexis Jordan - Cot 2 Luv U
  • 5
    Gοin' Through feat. Ελισάβετ Σπανού - Κάτι Μοναδικό
  • 6
    Kelly Rowland - Down For Whatever
  • 7
    watch the videoclip
    Britney Spears - I Wanna Go
  • 8
    Vegas - Για Σένα
  • 9
    watch the videoclip
    Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights
  • 10
    Maroon 5 feat. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
  • 11

    Adele - Someone Like You
  • 12
    Justin Bieber - Mistletoe
  • 13
    Μιχάλης Χατζηγιάννης - Σ'αγαπώ
  • 14
    Nevma feat. Stan - Στο Μυαλό Μου
  • 15
    Jennifer Lopez - Papi
  • 16
    David Guetta feat. Usher - Without You
  • 17
    Jessie J - Who's Laughing Now
  • 18
    Enrique Iglesias feat. Pitbull & The Wav. S - I Like How It Feels
  • 19
    Pitbull feat. Marc Antony - Rain Over Me
  • 20
    Kelly Clarkson - Mr Know It All