iTopic Blog QR code

iTopic Blog  QR code
Αυτος ειναι ο QR code του iTopic.Aποθηκευστε τον στο smartphone σας.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

H live εμφανιση της Britney Spears στο Good Morning America.

H Shakira επιβεβαιωνει τη σχεση της με τον Gerard Pique


Η 34χρονη τραγουδίστρια χώρισε με τον Antonio de la Rua -τον 37χρονο γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Fernando De La Rua, με τον οποίο ήταν μαζί 11 χρόνια- μόλις τον Ιανουάριο. H σχέση της με τον Pique εγινε γνωστη από το Κολομβιανό περιοδικό Caras που εξασφάλισε μία φωτογραφία του ζευγαριού "σε παγκόσμια αποκλειστικότητα".
Με ένα απλό μυνημα στο twitter  επιβεβαίωσε η Shakira στους fans της τη σχέση της με τον Ισπανο ποδοσφαιριστή -και κατά 10 χρόνια μικρότερό της- Gerard Pique. Η Κολομβιανή star ανέβασε μία φωτογραφια της στην αγκαλιά του νέου αγαπημένου της σε κάποια παραλία, όπου δείχνουν να βρίσκονται σε διακοπές

Ο Λευτερης Πανταζης διασκευαζει Dan Wilson.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η επιστολη της Cibele Rosa "εξηγει" τους λογους που την οδηγησαν στην αυτοκτονια.

"Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι guys, αλλά η έλλειψη με πονά... ομολογώ ότι με τον Gilberto ήταν όλα πιο εύκολα. Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο. Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσα μια ελαφρότητα στο σώμα, σαν να απουσίαζα ήδη από τον γήινο κόσμο... Σας αγαπώ παιδιά... Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεςι ότι δε σε εγκατέλειψα ποτέ. Ο πατέρας σου έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο. Fe, oμοίως... θα είμαι παντού για σας, στο ποδόσφαιρο, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας...

Doda, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι ... η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη. Πονάω τώρα, όμως, ήμουν απόλυτα ευτυχής δίπλα στον Gilbert, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την αλήθεια, που ποτέ του δεν είπε ψέματα, που δε φορούσε μάσκες και έτσι πήγε μέχρι το τέλος. Πήδηξε από το κτίριο από ντροπή...."

Αναβαλλεται ο θρησκευτικος γαμος Τσιριλο-Ασημακοπουλου.

Αναβαλεται ο προγραμματισμενος θρησκευτικος γαμος του Μπρουνο Τσιριλο και της Ελενας Ασημακοπουλου ,μετα τον ξαφνικο χαμο του πατερα του Ιταλου ποδοσφαιριστη.
   Το ζευγαρι εχει ηδη πραγματοποιησει πολιτικο γαμο το καλοκαιρι του 2010 λιγο πριν τη γεννηση της κορουλας του.
   

Εφεραν πτωμα μεσα σε φερετρο στις κερκιδες γηπεδου.

Ολα εγιναν σε αγωνα της Α εθνικης στην Κολομβια. Ενας 17χρονος φαν της Κουκουτα Ντεπορτιβο επεσε νεκρος απο σφαιρες την ωρα που επαιζε σε ενα παρκο απο πληρωμενους δολοφονους αντιπαλης συμμοριας. Ετσι οι φιλοι του τον πηγαν να δει τον τελευταιο αγωνα της αγαπημενης του ομαδας??????????

Στην πρωτη θεση ο Πανος Μουζουρακης στο iTunes για την Ελλαδα.

iTunes GR Chart// 27.03.2011 - 02.04.2011

Πάνος Μουζουράκης & Maraveyas Ilegàl
Φίλα Με Ακόμα (Baciami Ancora)
no2
Jennifer Lopez feat. Pitbull
On The Floor
no3
Αντώνης Ρέμος
Κλειστά Τα Στόματα
no4
Adele
Rolling In The Deep
no5
Αντώνης Ρέμος
Φεγγάρια Χάρτινα
no6
The Black Eyed Peas
Just Can't Get Enough
no7
Rihanna
S
no8
Phonique
Feel What You Want
no9
Usher
More
no10
Timi Yuro
As Long As There Is You

Η αποκαλυπτικη εμφανιση της Lady Gaga στο Las Vegas.

Αυτες ειναι οι φωτογραφιες που κυκλοφορησαν  απο την εμφανιση της Lady Gaga στο Las Vegas.
 Με το που εμφανιστηκε εγινε χαμος κατω στον κοσμο που παρακολουθησε την μινι συναυλια αφου η Gaga εμφανιστηκε αρκετα αποκαλυπτικη.
   

Καρε-Καρε πτωση αεροπλανου στη θαλασσα.

Σε ποια διασημη τραγουδιστρια ανηκει οι κοιλια?

Σε ποια διασημη εγκυο τραγουσιστρια ανηκει αυτη η κοιλια με την ζωγραφισμενη πεταλουδα και τις λεξεις: Coming soon #dembabies?
    H εγκυος της φωτογραφιας ειναι η Mariah Carey που θα γεννησει απο στιγμη σε στιγμη.
 Την φωτογραφια την ανεβασε η ιδια στο twitter και ο λογος που η πεταλουδα ειναι μιση μπλε μιση ροζ,ειναι διοτι περιμενει διδυμα ,ενα αγορακι και ενα κοριτσακι.
  

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τη γλυτωσε τραγουδωντας το αγαπημενο τους τραγουδι.

Ο γνωστος τραγουδιστης της country ,Willie Nelson,συνελληφθη για κατοχη μαριχουανας και ηρθε αντιμετωπος με την ποινη φυλακισης πολλων ετων.
    Η δικαστης ομως Kit Brablet του επιφυλασε μια εκπληξη!Του ειπε οτι αν της τραγουδησει το αγαπημενο της τραγουδι θα τον αφησει να γλυτωσει μονο με ενα μικρο προστιμο.
    Με αυτην την αποφαση συμφωνησε και ο σεριφης της περιοχης και ετσι αφεθηκε ελευθερος.
  Το τραγουδι που τους αφιερωσε ηταν το ¨"Blue eyes crying in the rain".

Αυτοκτονησε η πρωην συντροφος του Αλβαρο ντε Μιραντα.

Η πρωην συντροφος του Alvaro de Miranda,συζηγου της Αθηνας Ωναση,πηδηξε απο τον 7ο οροφο.
  Η Cibele Rosa το βραδυ του Σαββατου αυτοκτονησε πεφτοντας απο το παραθυρο του σπιτιου του πρωην συντροφου της Gilberto Scarpa,το ιδιο παραθυρο απο οπου επεσε και ο ιδιος στις 30 Ιανουαριου.
  Η Cibele, μοντελο απο τη Βραζιλια, τα τελευταια χρονια ειχε περασει πολλες ατυχιες.Αφου χωρισε τον Αλβαρο και εχασε την επιμελεια των παιδιων της,προσπαθησε να ξαναφτιαξει τη ζωη της με εναν νεο συντροφο.Ενα τροχαιο ατυχημα ομως του κοστισε τη ζωη του και η ιδια αναγκαστηκε να κανει 10αδες πλαστικες επεμβασεις. 
   Οι ατυχιες ομως δε σταματουν εδω,οταν βρηκε εναν ακομη μεγαλο ερωτα τον Gilberto Scarpa ,ο οποιος δυστυχως εδωσε τελος στη ζωη του.
  
Η Cibele Rosa και ο Gilberto Scarpa.

Κατερινα Θανου: Θελουν να με σβησουν.

Έχω περάσει πάνω από 300 αιφνιδιους ελέγχους στην καριέρα μου. Ποτέ δεν έχω βρεθεί θετική κι ας έχουν ακουστεί τόσα τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν είχα καμία παρατήρηση ή επίπληξη από τη διεθνή ομοσπονδία για κάποιο παράπτωμα. Οι δημοσιογράφοι με παρουσιάζουν σαν εγκληματία. Με έχουν δικάσει και καταδικάσει πολλές φορές τα χρόνια που προηγήθηκαν. Σαν να θέλουν να σβήσουν το όνομά μου από την ιστορία.

Οικολογικο Flashmob! ποιος θα ανακυκλωσει το μπουκαλακι?

H Country εκδοση του Born This Way της Gaga.

O Elton John αποχαιρετησε την Elizabeth Taylor με ενα τραγουδι.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Επεισοδια στην εκθεση γουνας.


Επεισοδια σημειωθηκαν στη πρωτη διεθνη εκθεση γουνας οταν 10δες ζωοφιλοι που ηταν συγκεντρωμενοι εξω απο το εκθεσιακο κεντρο, ελουσαν με κοκκινη μπογια δυο γυναικες επισκεπτριες της εκθεσης και εμποδισαν τους εμπορους να βγουν απο το κτιριο.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τα πρωτα teaser για το Nintendo 3DS Ελληνικη εκδοση


Στις 26 Μαρτιου εκτος απο το iPad 2 θα κυκλοφορησει και το νεο Nintendo 3DS η νεα φορητη κονσολα της Nintendo σε 3D χωρις τα ειδικα γυαλια.
Σε οσες χωρες εχει κυκλοφορησει εχει κανει θραυση και λενε οτι τα παιχνιδια ειναι υψηλης ποιοτητας και ευκρινειας.

Τα πρωτα teaser για το Nintendo 3DS

Γεννηθηκε μωρο κυκλωπας!

Γεννηθηκε μωρο με ενα ματι και καθολου μυτη πριν απο μια εβδομαδα στην Ινδια.Η 34χρονη μητερα που εφερε στο κοσμο το μωρο δεν προλαβε να το δει και να το αποχαιρετησει αφου εζησε μονο για μια ημερα.
    Ο κυκλοπισμος ειναι ενα πολυ σπανιο φαινομενο,και συνηθως στις περιπτωσεις αυτες η κυηση δεν ολοκληρωνεται και οι εγκυμονουσες αποβαλλουν.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Το Σαββατο στην Ελλαδα το iPad 2.



Κυκλοφορει το Σαββατο τις 26 Μαρτιου το iPad 2 στην Ελλαδα απο την εταιρια iSquare. Το πολυποθητο tablet pc θα διατηθεται σε δυο χρωματα λευκο και μαυρο και σε χωρητικοτητα 16,32 και 64gb με δυνατοτητα συνδεσης wi-fi kai wi-fi 3G.
     Συμφωνα με την εταιρια iSquare το ενδιαφερον του ελληνικου κοινου ειναι μεγαλο και τα διαθεσιμα αποθεματα θα εξαντληθουν γρηγορα.

Ολοκληρη η συνεντευξη του GoogleGoesGaga!

Lady Gaga,Madonna,David Guetta ενα κορυφαιο mashup απο τον κορυφαιο των mashups Robin Skouteri!!!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Εφυγε η Elizabeth Taylor .

Μια απο τις μεγαλυτερες ηθοποιους του hollywood και τα ωραιοτερα ματια στη βιομηχανια,εφυγε απο τη ζωη.
    Αφησε τη τελευταια της πνοη σε νοσοκομειο του Los Angeles στα 79 της χρονια,αντιμετωπιζοντας προβληματα υγειας και το τελευταιο διαστημα νοσηλευοταν με συμπτωματα καρδιακης ανεπαρκειας.

Απεβιωσε η Elizabeth Taylor!!!

Περισσοτερα νεα για τον θανατο της Elizabeth Taylor σε λιγο.

Βγηκαν στη δημοσιοτητα φωτογραφιες απο τα μπουνγκα-μπουνγκα παρτυ.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

5000 Προπαραγγελιες για το ηλεκτρικο αυτοκινητο της Renault.


H Renault παρουσιασε ενα πρωτοτυπο αυτοκινητο πολης, ηλεκτρικο το οποιο θα ονομαζεται Twizy.
Αυτο που προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι οι προπαραγγελιες οι οποιες εχουν φτασει τις 5000.
Το Twizy μπορει να φιλοξενισει 2 ατομα,ενα μπρος ενα πισω και η τιμη του ξεκιναει απο 6990e,στην οποια τιμη δε συμπεριλαμβανεται το κοστος της μπαταριας την οποια ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου θα νοικιαζει???
Ωστοσο το κοστος δεν θα ξεπερνα τα 50 e μηνιαιως.

Κυκλοφορησε το trailer της ταινιας "The Hangover 2"

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Προταση γαμου μεταξυ αγνωστων στο Chatroulette!

Ασεβεια τα cd του πατερα μου στις εφημεριδες!

Αυτο δηλωσε η κορη του Μανωλη Ρασουλη,Ναταλια ,για τις εφημεριδες που κυκλοφορισαν την Κυριακη με δυο δισκογραφικες δουλειες του πατερα της.
     Επεισης δηλωσε οτι η τοποθετηση αυτων των cd στις κυριακατικες εφημεριδες εγινε χωρις την ηθικη συγκαταθεση  των νομιμων κληρονομων και υπευθυνων για τη διαχειρηση του πνευματικου και καλλιτεχνικου εργου του.

Ναντια Μπουλε- Απο τις καλυτερες εμφανισεις στο DWTS.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οι πρωτες εικονες απο το 2ο μερος του "Harry Potter and the Deathly Hallows"

H μεγαλυτερη πανσεληνος εδω και 18 χρονια.

Αποψε το φεγγαρι θα ειναι το μεγαλυτερο των τελευταιων 18 ετων,καθως θα βρεθει κοντα στη γη ,πιο κοντα απο καθε αλλη φορα απο το 1992.Το φαινομενο αυτο ειναι σπανιο  και καποιοι λενε οτι προκαλει μεγαλες  φυσικες καταστροφες .Επιστημονες και αστρονομοι λενε ομως οτι οι θεωριες αυτες ειναι αβασιμες.
  Το φαινομενο αυτο αποκαλειται σεληνιακο περιγειο και αποψε συμπιπτει με πανσεληνο που σημαινει οτι η σεληνη θα φαινεται 14% μεγαλυτερη και 30% φωτεινοτερη.

Νεος σεισμος στην Ιαπωνια 6,1 ριχτερ- Ραδιενεργεια στο νερο και σε τροφιμα!

Η νεα version του "Watch My Dance" με τον Λουκα Γιωρκα και Stereo Mike.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η νεα διαφημιση της Adidas με τη συμμετοχη πολλων αστερων.


Στην νεα διαφημιση της γνωστης εταιριας αθλητικων ειδων Adidas ,οπου τη σκηνοθεσια εχει κανει ο Romain Gavras γιος του Ελληνα σκηνοθετη Κωστα Γαβρα,συνανταμε πολλους αστερες απο ολους τους χωρους , την showbiz και τον αθλητισμο.
Στο video συμμετεχουν οι Katy Perry,ο γνωστος rapper Β.Ο.Β,ο Lionel Messi,o David Beckham,Derrick Rose και πολλοι αλλοι.

Τελος για τους Faithless.

Τιτλοι τελους για το γνωστο dance συγκροτημα μετα απο  15 χρονια στη διεθνη dance σκηνη.
   Οπως δηλωσε ο τραγουδιστης του συγκροτηματος Maxi Jazz ,εφτασε η στιγμη να κλεισει το βιβλιο αυτο και να γυρισει πισω στη βιβλιοθηκη.
     Το  "The Dance Never Ends"ειναι το αποχαιρετηστηριο album για το συγκροτημα και τους φανς ,κατι σαν αναμνηστικο δωρο.Επεισης ειπαν οτι ευχαριστουν πολυ αυτους που ακουγαν τη μουσικη τους που πηγαν στις συναυλιες τους που αγορασαν τους δισκους τους ,τους ευχαριστουν πολυ και θα τους εχουν παντα μεσα στην καρδια τους.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κερδισε 17 εκατ.λιρες μολις τον χωρισε η γυναικα του.


H Kerry Graves ανακυριχθηκε η ποιο ατυχη γυναικα της Αγγλιας ,καθως λιγες ωρες αφ'οτου χωρισε τον αντρα της μετα απο 14 χρονια σχεσης,εκεινος κερδισε 17.799.986 λιρες στο Λοττο,περιπου 22 εκατ. ευρω.Ο 37χρονος Matthew Breach αγορασε τον τυχερο λαχνο μερικα λεπτα μετα τον χωρισμο του με τη γυναικα του,η οποια των χωρισε επειδη ηθελε μια ποιο εντονη ζωη και περισσοτερο σεξ.
     Μολις εμαθε για τα κερδη,Ο Matthew πηγε για υπνο για να ξεκουραστει και να καθαρισει το μυαλο του απο τα εντονα συναισθηματα.Επεισης παραιτηθηκε απο τη δουλεια του,για την οποια ξυπναγε στις 05:00 το πρωι.

Το νεο video clip του Σακη Ρουβα- Οι δυο μας.

Ζητουνται υδροπλανα για το Ιονιο.

Ενα απτα ζητηματα της τοπικης αυτοδιοικησης των Ιονιων Νησων ειναι η δημιουργια υδατοδρομιων.
   Η αυτοδιοικηση τονιζει οτι τα υδροπλανα αποτελουν λυση για τα προβληματα των νησιων του Ιονιου, απο τις μετακινησεις δημοτων και τουριστων μεχρι και μεταφορα σε νοσοκομεια και ιατρικα κεντρα.

To iPad 2 στο μπλεντερ!

Michael Jackson και Freddie Mercury σε συνεργασια?????

Ναι !ειναι γεγονος,ο βασιλιας της ποπ και ο frontman των Queen,Freddie Mercury θα αναστηθουν μουσικα!
   Στις αρχες της δεκαετιας του 80 οι δυο καλλιτεχνες ειχαν ηχογραφησει καποια  μουσικα κομματια μαζι,τα οποια προφανως δεν κυκλοφορησαν ποτε.Τωρα ομως γινονται προσπαθειες να γινει ψηφιακη επεξεργασια των κομματιων αυτων ωστε να κυκλοφορησουν ως single στην αγορα.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Απεβιωσε ο Nate Dogg.

O ραπερ και παραγωγος Nate Dogg απεβιωσε χθες βραδυ σε ηλικια 41 ετων.Ο Ραπερ της δυτικης ακτης εγινε γνωστος απο τη συμμετοχη του στο αλμπουμ του Dr Dre The cronic και στο κομματι που εκανε γνωστο τον Warren G το Regulate.
       

FAIL :Κολλησε το ρολοι αντιστροφης μετρησης.


Μια μερα μετα την τοποθετηση του ρολογιου αντιστροφης μετρησης των ολυμπιακων αγωνων του Λονδινου,αυτο χαλασε!
Το ρολοι αυτο ηταν το επικεντρο των τελετων για τις ημερες που απομενουν για την εναρξη των Ολυμπιακων του 2012.Δυστυχως ομως σταματησε στις 500 μερες,7 ωρες,6 λεπτα και 56 δευτερολεπτα.
Η εταιρια Omega που ειναι και ο επισημος χορηγος της ολυμπιαδας επικαλεστηκε τεχνικα προβληματα.
Παντως οι βρετανοι δεν ειναι καθολου χαρουμενοι με αυτο που συνεβει και το θεωρουν μεγαλη "πατατα" για τη διοργανωση.

Αλλαγες στα charts του iTunes για την Ελλαδα.

iTunes GR Chart// 13.03.2011 - 19.03.2011

Jennifer Lopez feat. Pitbull
On The Floor
no2
The Asteroids Galaxy Tour
The Golden Age
no3
Helena Paparizou
Baby It's Over
no4
Adele
Rolling In The Deep
no5
Ocean's Four
Beautiful Life
no6
Alexandra Stan
Mr. Saxobeat
no7
Bruno Mars
Just The Way You Are
no8
Shakira feat. Dizzee Rascal
Loca
no9
Lady Gaga
Born This Way
no10
Πάνος Μουζουράκης & Maraveyas Ilegàl
Φίλα Με Ακόμα (Baciami Ancora

Απιστευτη γατα! Προειδοποιει για κρισεις επιληψιας.

Η Lilly ειναι μια γατα διαφορετικη απο ολες τις αλλες,σωζει το αφεντικο της καθε φορα που παθαινει κρισεις επιληψιας.Καθε φορα που παθαινει κατι το αφεντικο της,Nathan Cooper, εκεινη το καταλαβαινει ακομα και πριν την κριση επιληψιας ,και προσπαθει με καθε τροπο να ειδοποιησει τους γονεις του αφεντικου της.
    H Lilly μολις νιωσει κατι ,αρχιζει και τρεχει πανω κατω τις σκαλες και νιαουριζει παρα πολυ δυνατα μεχρι να καταλαβει οτι οι γονεις του Nathan την ακουσαν.
   Επισης οι γονεις δηλωσαν οτι η Lilly δεν φευγει απο το πλευρο του γιου τους και ειναι ολη μερα μαζι του.

O Justin Bieber κερινο ομοιωμα!

15 Μαρτιου εγιναν τα αποκαλυπτηρια του κερινου ομοιωματος του Justin Bieber στο μουσειο της Madamme Tussauds.O Bieber βρεθηκε στο Λονδινο  και φωτογραφηθηκε με το ομοιωμα του και με τη μητερα του.
   Πολλοι φανς δυστηχως απογοητευτηκαν απο αυτο  που αντικρισαν δηλονοντασ οτι δε μοιαζει και πολυ με τον ποπσταρ.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Usher:Πρωταγωνιστης σε sex tape!

Ναι ειναι αληθεια, κυκλοφορησε ταινια σεξουαλικου περιεχομενου με τον Usher και τη πρωην γυναικα του Tameka Foster.
   Ο star της RnB δηλωσε πως το video αυτο ειναι προιον κλοπης ,αφου το 2009 επεσε θυμα κλοπης οταν αγνωστοι διερρηξαν το αυτοκινητο του.Στην καταθεση του τοτε δηλωσε οτι του απεσπασαν ενα lap top  και κοσμηματα αξιας ενος εκατομμυριου δολλαριων.
    Το ζευγαρι παντρευτηκε το 2007 απεκτησαν 2 παιδια και το 2009 πειραν διαζυγιο, ενω ηδη ενα χρονο ζουσαν χωριστα.
   

Μυνηματα πανικου στο internet:Θα εγκαταλειψω την Ιαπωνια.

Μετα τις πληροφοριες για την ραδιενεργεια οτι κατευθυνεται στο Τοκιο,προκαλεσε πανικο σε χρηστες ιστοτοπων κοινωνικης δικτυωσης,παρολο που η κυβερνηση της Ιαπωνιας διαβεβαιωσε οτι η ραδιενεργεια δεν βρισκεται σε επιπεδα κυνδινου.
      Καποια απο αυτα τα μυνηματα πανικου ειναι τα εξης:
  "Μαζεψτε την οικογενεια σας τα κειμηλια σας και τα εγγραφα σας και φυγετε"
  "Εχω τρεις κουτες με νερα,καυσιμα και τη μπανιερα γεματη νερο για να τη χρησιμοποιησω στη λεκανη αν κοπει η υδροδοτηση"
   "Ευτυχως καταφερα να βρω θεση στη πτηση για Οκιναουα σημερα"
    " Μη πιστευετε στις διαβεβαιωσεις της κυβερνησης"

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μοντελο - Φιδι 1-0

Φιδι δαγκωσε μοντελο στο στηθος και το φιδι πεθανε!!!
  Το μοντελο Orit Fox απο το Ισραηλ εμφανιστηκε σε ενα σοου στην ισπανικη τηλεοραση μαζι με ενα φιδι.Οταν το μοντελο φιλησε στο κεφαλι το φιδι,αυτο αγριεψε και επιτεθηκε στη κοπελα δαγκωνοντας τη στο στηθος.
      Η Orit Fox μεταφερθηκε στο νοσοκομειο και σωθηκε απο τον αντιτετανικο ορο,το φιδι ομως δηλητηριαστηκε απο τη σιλικονη και ψοφησε.

Σε Βολο και Χολαργο γιαφκες των Πυρηνων της Φωτιας.

Αυτοι ειναι τρεις απο τους συλληφθεντες των Πυρηνων της Φωτιας συμφωνα με τα στοιχεια της αντιτρομοκρατικης.Μετα απο στενη παρακολουθηση η αστυνομια επιασε στον υπνο κυριολεκτικα τους υποπτους.
     Κανεις απο τους υποπτους δεν οπλοφορουσε στον υπνο του,ηταν ολα τα οπλα αποθηκευμενα μεσα στη γιαφκα.Και οι τρεις εντοπιστηκαν στη γιαφκα του Βολου στην οποια υπηρχαν 7 καλαζνικοφ και 7 πιστολια, επεισης και 5000 σφαιρες.Ο Χριστος Τσακαλος ,Γιωργος Νικολοπουλος και Νταμιανο Μπολανο ειναι οι τρεις συλληφθεντες.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

King of the Ring!!

Κερδισε στα σημεια χθες το βραδυ στο Σ.Ε.Φ ο πρωταθλητης του kick boxing Μιχαλης Ζαμπιδης τον Τουρκο αντιπαλο του Αλι Γκουνιαρ. 

Πεθανε ο Μανωλης Ρασουλης.

Πεθανε ο Μανωλης Ρασουλης.

Εφυγε σε ηλικια 66 ετων ο Μανωλης Ρασουλης και οι πρωτες πληροφοριες αναφερουν οτι ο συνθετης και τραγουδιστης,βρεθηκε νεκρος στο διαμερισμα του στη Θεσσαλονικη,4 μερες μετα το θανατο του.
    Τα πρωτα στοιχεια λενε οτι δε προκειται  για εγκληματικη ενεργεια αλλα   οτι ο θανατος του οφειλεται σε παθολογικα αιτια.
  Ο Μανωλης Ρασουλης γεννηθηκε στο Ηρακλειο της Κρητης στις 28 Σεπτεμβριου του 1945.

Αγωνια για εκρηξη και σε δευτερο αντιδραστηρα.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ακαπουλκο:Τα ψαρια βγηκαν στα ρηχα.

Απιστευτο το θεαμα στις ακτες του Ακαπουλκο οταν αντζουγιες και σκουμπρια βγηκαν στα ρηχα λογο του σεισμου στην Ιαπωνια και απο το τσουναμι που ακολουθησε αργοτερα.
     Οι ψαραδες αρχισαν να τρεχουν ακομα και με κουβαδες για να πιασουν οσα ποιο πολλα ψαρια μπορουν.

Ιαπωνια: Μετακινηθηκε 2,5 μετρα!

Σημερα δηλωσαν επιστημονες οτι μετα απο αυτον τον δυνατο σεισμο-τον ποιο δυνατο στην ιστορια της Ιαπωνιας- ολοκληρη η χωρα μετακινηθηκε 2,5 ολοκληρα μετρα,ενω ο αξονας της γης 10 εκατοστα.
   Οι επιπτωσεις αυτου του σεισμου στον αξονα της γης ειναι μεγαλυτερες απο αυτες του σεισμου  9,1 βαθμων Ριχτερ στην Ινδονησια το 2004.
  Σημαντικοτερες επιπτωσεις ειχε μονο ο σεισμος του 1960 στη Χιλη ,οπου οπως ανακοινωσαν επιστημονες στον σεισμο του 2010 τον Φεβρουαριο στην ιδια χωρα με 8.8 Ριχτερ μπορει να μειωθηκε η  διαρκεια μιας ολοκληρης ημερας.